کوکی ماچا لیمویی

مواد لازم:

مواد تشکیل دهنده کوکی

  • ۲ فنجان آرد سفید
  • ۳/۴ پیمانه پودر قند
  • 6 قاشق غذاخوری کره
  • 3 قاشق غذاخوری پودر چای ماچا ( ترجیحا کیفیت تشریفاتی)
  • 3 قاشق غذاخوری آبلیمو
  • 2 و نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • پوست ۱ عدد لیمو

مواد تشکیل دهنده شکر ماچا

  • 2 و نیم پیمانه پودر قند
  • ۲ قاشق غذاخوری ماچا( ترجیحا کیفیت تشریفاتی)
کوکی ماچا لیمویی

طرز تهیه کوکی ماچا لیمویی

  1. آرد، نشاسته ذرت و نمک را در مخلوط کن بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. سپس کره، پودر قند، پوست لیمو خرد شده، آبلیمو و ماچا را به آن‌ها اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید تا ترکیب خمیری ایجاد شود.( تصویر 1و 2)
  3. یک قاشق غذاخوری ( تقریبا 6 گرم) از خمیر را برداشته و به شکل توپ درآورید.
  4. گلوله ها را با فاصله 3 سانتی متر روی کاغذ روغنی درون سینی قرار دهید و با سلفون بپوشانید، سپس به مدت حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
  5. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و توپ‌ها را برای 15 دقیقه در طبقه وسط آن بپزید.
  6. سپس آنها را دربیاورید و بگذارید تا دمای توپ‌ها پایین بیاید.
  7. در این هنگام پودر قند و ماچا را باهم ترکیب کنید تا شکر ماچا درست شود.
  8. قبل از خنک شدن توپ‌ها انها را در شکر ماچا بغلتانید تا کامل به شکر آغشته شوند.
  9. سپس دربیاورید و مجددا بعد از خنک شدن در شکر بغلتانید تا کوکی‌های خوشمزه شما کامل آماده شوند.

نکات کلیدی تهیه کوکی ماچا لیمویی

  • خمیر ماچا را می توان تا یک ماه در فریزر نگهداری کرد.
طرز تهیه کوکی ماچا لیمویی
1
طرز تهیه کوکی ماچا لیمویی
2
طرز تهیه کوکی ماچا لیمویی
3
طرز تهیه کوکی ماچا لیمویی
4
کوکی ماچا لیمویی
5
کوکی ماچا لیمویی
6
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print
سبد خرید