ترافل ماچا

مواد لازم:

  • 280 گرم شکلات سفید
  • 1/3 فنجان خامه غلیظ
  • ۲ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 2 قاشق چایخوری آب داغ در صورت نیاز
  • 3/4 قاشق چایخوری پودر چای ماچا
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • تمشک خشک شده

طرز تهیه:

  1. کره و خامه غلیظ در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید تا کره ذوب شود سپس نمک را اضافه کنید.(تصویر 2)
  2. مخلوط خامه گرم را به آرامی به ماچا اضافه کنید و آنقد هم بزنید تا هیچ گلوله ماچایی باقی نماند.(تصویر  3)
  3. شکلات سفید را درشت خرد کنید و در یک کاسه بزرگ استیل یا شیشه‌ای قرار دهید.(تصویر  4)
  4. حدود چهار فنجان آب در قابلمه بریزید تا بجوشد. بعد از به جوش آمدن آب، حرارت را خاموش کرده و کاسه شکلات را روی قابلمه قرار دهید تا شکلات به آرامی ذوب شود. هر از گاهی با کفگیر هم بزنید.(5)
  5. بعد از اینکه شکلات کاملا ذوب شد، کاسه را از قابلمه بردارید و خامه ماچا را داخل شکلات بریزید. خوب مخلوط کنید.(تصویر  8،7،6)
  6. اگر شکلات شروع به جدا شدن کرد یا دانه دانه به نظر رسید، یک قاشق غذاخوری آب داغ به آن اضافه کنید تا مخلوط شکلات دوباره با هم ترکیب شود. در صورت نیاز یک قاشق غذاخوری دیگر آب اضافه کنید.
  7. مخلوط بدست آمده را داخل قالب های سیلیکونی بریزید. برای اینکه سطحی صاف و یکدست داشته باشید، روی قالب را با قاشق صاف کنید.(تصویر  11،10،9)
  8. قالب ها را حدود 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند. پس از سفت شدن، مکعب ها را با احتیاط از قالب بیرون بیاورید.
  9. مقداری ماچا را در یک بشقاب الک کنید و هر مکعب را در آن بغلتانید تا ماچا به آن بچسبد. مقداری تمشک خشک شده یخ زده را در همان بشقاب خرد کنید و روی آن بپاشید.(تصویر 12)
  10. در نهابت قالب‌ها را در یخچال نگه دارید تا ذوب نشوند.
مواد لازم برای تهیه ترافل ماچا
1
طرز تهیه ترافل ماچا
2
طرز تهیه ترافل ماچا
3
طرز تهیه ترافل ماچا
4
طرز تهیه ترافل ماچا
5
طرز تهیه ترافل ماچا
6
طرز تهیه ترافل ماچا
7
طرز تهیه ترافل ماچا
8
طرز تهیه ترافل ماچا
9
طرز تهیه ترافل ماچا
10
طرز تهیه ترافل ماچا
11
طرز تهیه ترافل ماچا
12
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در print

ترافل ماچا

سبد خرید